Metode de plata

Veti achita contravaloarea comenzii dvs RAMBURS, in momentul primirii coletului.

Cum comand?

Puteti comanda produsele dorite adaugandu-le in cos. Pe parcursul navigarii pe site si la finalul sesiunii de cumparare puteti verifica inca o data continutul cosului dvs, puteti vizualiza produsele si preturile lor, cat si valoarea totala a comenzii dvs. Daca ati adaugat din greseala mai multe produse, le veti putea sterge la final. Sunteti total responsabili de cantitatea si produsele solicitate.

Puteti comanda oricand, la orice ora a zilei si in orice zi a saptamanii. Tot ce trebuie sa faceti este sa adaugati produsele in cos, apoi sa finalizati comanda, furnizandu-ne toate informatiile necesare pentru ca echipa noastra sa va poata trimite coletul.

In urma comenzii dvs ferme, veti primi un email prin care va vom confirma receptionarea comenzii, detalierea produselor comandate si suma totala pe care urmeaza sa o achitati, care include transportul. Va rugam sa verificati casuta dvs de mail, deoarece confirmarea noastra poate ajunge in sectiunea spam din cauza setarilor electronice de sistem. Este necesar sa avem numarul dvs de telefon in cazul in care trebuie sa va comunicam urgent modificari ale stocului sau alte informatii despre comanda dvs.

Costuri de livrare

Expedierea se face prin Fan Courier in maxim 24 de ore (pentru comenzile efectuate pana in ora 15.00):

18 RON transportul.
Comenzile peste 400 RON beneficiaza de transport gratuit.

Termeni si conditii

Vizita si achizitia din magazinul nostru virtual implica acceptarea termenilor si conditiilor ce urmeaza:

Va asiguram ca depunem toate eforturile pentru functionarea si mentenanta ireprosabile ale site-ului si pentru furnizarea tuturor informatiilor de care dvs aveti nevoie la achizitia unui produs. Vom incerca sa va tinem aproape, sa va oferim diferite promotii si produse noi, insa preturile si anumite informatii din cadrul site-ului pot fi modificate fara o notificare prealabila. In cadrul campaniilor promotionale, produsele la pret redus vor fi oferite pe o perioada determinata si in limita stocului disponibil.

Site-ul reformofbeauty.ro si intregul sau continut reprezinta integral proprietatea intelectuala a societatii Reform of Beauty, proprietate pe care dvs va angajati sa o respectati. Reproducerea informatiilor din cadrul site-ului este strict interzisa fara acordul proprietarului si se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Tentativele de accesare administrativa a site-ului sunt considerate frauduloase si pot declansa urmarirea penala.

In cazul in care aveti reclamatii, va rugam sa ni le adresati in maxim 3 (trei) zile lucratoare de la primirea coletului, altfel nu vor fi luate in considerare. Returnarea produselor, conform OG 130, se poate realiza in termen de 10 (zece) zile lucratoare de la livrare. Acceptam returnarea produselor doar din motive serioase, justificate, in acest caz costurile de transport fiind suportate de dvs. Veti primi contravaloarea respectivelor produse in termen de 20 de zile lucratoare. Nu acceptam returnarea produselor folosite, degradate sau deteriorate.

Ne rezervam dreptul de a modifica oricand, fara anunt prealabil, aceste date, cat si orice alte informatii din cuprinsul site-ului. Nu ne asumam raspunderea in cazul modificarii preturilor produselor sau preturilor de livrare, in functie de tendintele economiei.

Prevederile mentionate se completeaza cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, modificata si completata.

Ne angajam sa pastram confidentialitatea tranzactiilor si a tuturor datelor furnizate de clientii nostri pentru facturare si livrare.

Cu stima,
Echipa Reform of Beauty