Despre Noi

Pentru artistii de unghii Intotdeauna au fost şi vor fi bunuri care sunt create pe pricincipiul:”acest produs există deja, aşa că de ce sa nu facem ceva similar şi sa câştigam nişte bani”. În general, aceste produse sunt doar copii ale produselor bine-cunoscute, cu modificari usoare fara a schimba rezultatul final. Şi numai acele produse care au fost iniţial proiectate ca un ideal pot ajunge mai aproape de ideal.

ReformA ® – numele produselor noastre reflectă pe deplin abordarea echipei noastre pentru crearea de noi linii de produse pentru unghii artificiale ideale. Am decis să creeăm această combinaţie de materiale de înaltă calitate, cursuri de formare şi servicii de suport, care nu există nicăieri în lume. 20 de specialişti profesionisti şi 190 artisti de unghii obisnuiti au participat la testarea de aproximativ 3000 de mostre de produse, în ultimele 16 luni.

Am ales pentru tine cele mai bune produse din ceea ce am testat, iar astăzi putem afirma cu încredere că mai mult de 98% din produsele oferite de alţi producători nu pot concura cu calitatea materialelor sub marca ReformaA ®, până în prezent. Am studiat dorinţele si cerintele a mai mult de 3000 de artisti din Germania, Polonia, Grecia, Italia, Spania, Rusia şi Ucraina, care ne spun cum, aspectul produselor ideale, ambalarea lor, procesul de vanzare, de sprijin, de informare şi comunicare ar trebui să fie. Una dintre cele mai importante argumente în favoarea ReformaA ®, este faptul că, Valentina Denisenko Academy a devenit partenerul nostru general, în Europa.

Acesta reprezinta noul centru de creaţie al celor mai talentati artisti de unghii din lume, conform comentariilor primite de la profesionistii din domeniu. Calitatea produselor noastre a fost apreciata de către unul dintre cel mai buni artisti de unghii din prezent.

Acest lucru înseamnă foarte mult. ReformA ® şi Valentina Denisenko Academy vă oferă posibilitatea de a va alătura familiei noastre şi de a verifica toate beneficiile pe care le obţineti cu noi, cum ar fi: ReformaA ® produse de cea mai buna calitate pentru modelarea unghiilor artificiale şi extensia genelor.
Mai mult de 22 de programe de formare – de la cursuri de bază la programe exclusive – în ţara, dar şi in oraşul dumneavoastră.

Posibilitatea de a fi instruiţi personal de Valentina Denisenko. Suport gratuit şi sfaturi, dacă vă decideţi să deschideti o afacere proprie în vânzări sau de formare profesională. Program de fidelizare. Vânzări regulate şi oferte speciale.

ReformaA ® vă oferă tot ce e mai bun!